Mit kell tudnod a Dermaflora 0% termékcsaládról?

A menteskozmetikumokat egyre nagyobb érdeklődés övezte az elmúlt néhány évben. A fogyasztók tudatosabbak lettek nem csak a táplálkozás, hanem a kozmetikai termékek kiválasztásánál is ezzel nagyobb hangsúlyt fektetve a bőrük megfelelő ápolására.

A piaci igények kielégítése érdekében a polcokon elkezdtek megjelenni az úgynevezett mentes, 0%-os termékek is.

A megnövekedett gyártás hatására manapság sok olyan termék van a piacon, ami habár mesterséges anyagoktól mentes, nem nyújt megfelelő ápolást a bőrödnek.

A Dermaflora 0% termékcsalád még azelőtt született meg, hogy a fogyasztók elkezdtek volna figyelni arra, hogy milyen kozmetikumot használnak.

Az elsődleges cél ennek a márkának a megalkotásánál az volt, hogy a termék ne tartalmazzon olyan mesterséges összetevőket, ami bármilyen allergiás reakciót kiválthat.

A fejlesztés során az is kiemelkedően fontos szempont volt, hogy az összetevők megfelelően ápolják a bőrt, kizárólag azokkal a komponensekkel, amire hámrétegünknek igazán szüksége van.

A végeredmény egy olyan mentes kozmetikai termékcsalád, amely garantáltan nem okoz irritációt, mentes a mesterséges összetevőktől és magasfokú hidratációt biztosít. Ez a Dermaflora 0% termékcsalád.

Mit jelent a „menteskozmetikum”?

A menteskozmetikumokról azt kell tudnod, hogy csak természetes eredetű alapanyagokból készülnek.

Nincs bennük mesterséges illat vagy színezőanyag, illetve szintetikus kemikáliákat és tartósítószereket sem tartalmaznak.

Mik lehetnek ezek az anyagok?

  • az alumínium,
  • a parabén,
  • a kőolajszármazékok,
  • az allergének,
  • vagy az alkohol.

A Dermaflora 0% a felsorolt összetevők közül egyiket sem tartalmazza, ezért buzdítjuk fogyasztóinkat szlogenünkkel:

Válts a jóra! Dermaflora, A MENTEKOZMETIKUM

A termékcsalád már a Malen Kft. szortimentjében is elérhető. Gondoskodj Te is vásárlóid egészséges bőréről.